VIBAU izmjenjive nadogradnje

Istraživanjem tržišta u Bosni i Hercegovini, te poučeni vlastitim iskustvom uvidjeli smo potrebu i mogućnost za širenjem Vibau Građevinske Tehnike u smjeru izgradnje izmjenjivih nadogradnji.

Početkom 2024. godine odlučili smo oformiti novi brend po okriljem Vibau-a, te smo pokrenuli VIN (Vibau Izmjenjive Nadogradnje), firmu koja se bavi proizvodnjom i prodajom izmjenjivih nadogradnji.

Prvi primjerci izmjenjivih nadogradnji VIN proizvedeni su u Sloveniji dok za iste koristimo samo elemente provjerenih proizvođača već dokazanih na svjetskom tržištu.

Trenutno radimo na izgradnji vlastitih proizvodnih pogona kako bi kompletnu proizvodnju prebacili u Bosnu i Hercegovinu, te time učinili VIN jedinim domaćim brendom koji se bavi proizvodnjom izmjenjivih nadogradnji na domaćem tržištu.

Prve varijante VIN izmjenjivih nadogradnji dolaze u kombinaciji mikser-kiper dok u planu imamo proširiti paletu proizvoda i na druge varijante izmjenjivih nadogradnji kao što su nadogradnje za komunalne mašine i drugo.

Pošalji upit o proizvodima
Za vise informacija o izmjenjivim nadogradnjama zvati na
+ 387 63 289 117

Google reCaptcha: Nevažeći ključ web lokacije.